Studentermedhjælper i Customer Success team

København, Denmark

⅓ af alt mad går til spilde. Det vil vi ændre på sammen! Vil du være med?

Too Good To Go bekæmper madspild med bl.a. en app, der er verdens største online markedsplads for overskudsmad. Vi drømmer om en verden uden madspild og vores mission er, at inspirere alle til at tage handling i kampen mod madspild. Sammen.

Vi vokser hurtigt og er nu aktive i snart 15 lande. Vi er 700+ ansatte og har sammen reddet 39 millioner måltider globalt. Men vi er kun lige begyndt og har derfor brug for ekstra kræfter til vores danske Customer Success Team på Østerbro.

Gode partnerskaber er vigtige for os i kampen mod madspild, sammen med dem er vores mission at sikre at alt madspild bliver reddet. Dette gør vi i et stærkt samarbejde igennem vores app, og værdiskabende aktiviteter.

Vores brugere er en essentiel måde for os at opbygge et waste warrior community i Danmark, hvor vi allerede har mere end 1.9 millioner registrerede brugere. Potentialet er kæmpestort for det aftryk vi kan sætte og vi kan gøre meget mere for at få vores brugere og community til at vokse og bekæmpe madspild sammen.

Hvad indebærer denne rolle:

I rollen som Studentermedhjælper er du en del af vores Customer Success team, som sikrer succes for alle vi er i berøring med. Stillingen er en kombination af excellent kundeservice og passionen for at arbejde med tal og analyser for sikre forretningsudvikling og performanceopfølgning!

Du skal gerne kunne arbejde 2 hverdage om uge samt hver 3 weekend. Du skal arbejde sammen med os på vores kontor i Landskronagade på Østerbro, hvor du sammen med dine kollegaer i Success teamet er med til at bekæmpe madspild.

Du skal have flair for tal og synes det er sjovt at lave analyser ud fra vores nøgletal for at sikre fremdrift og udvikling i vores partnerskaber. Du bliver en “katalysator”, der spotter trends i vores data og supporterer dine kollegaer med opdatering af div. uge rapporter og ad hoc analyse opgaver.

Ansvarsområder:

 • I rollen forventes det at en del af din tid bruges på at analysere vores data for at sikre at vi kan lægge fokus på de rigtige vækstmuligheder, samt hurtigt reagere når der sker ændringer i dataen.
 • Opdatering af ugentlige -og månedlige rapporter til vores partnere
 • Analyse af den løbende performance for vores store partnere og segmenter (Kalkulationer, justeringer, indsalg mv.)
 • Identificere optimeringsmuligheder i de segmenter vi arbejder i
 • Lave en mapping og analyse af det marked vi arbejder med
 • Løbende lave lead lister til vores sælgere, som de kan arbejde ud fra. 
 • Du skal besvare kundehenvendelser og give vores kunder den bedste support ved at besvare indgående e-mails, opkald og henvendelser på sociale medier.

Om dig og dine kvalifikationer:

 • Du er i gang med en relevant uddannelse, fx. cand. merc. eller cand. polit.
 • Du har god kommerciel forståelse og kan proaktivt analysere data.
 • Du er vant til at arbejde med dataudtræk og omsætte dem til kommerciel brug.
 • Du skal være talstærk og gerne have erfaring  med brugen af BI-værktøjer
 • Et brændende engagement for at sikre at alle kundehenvendelser bliver håndteret professionelt og får den bedste kundeservice.
 • Du vil have meget telefonisk kontakt med vores partnere, derfor er det vigtigt at du er udadvendt og har mod på at foretage proaktive salgsfremmende opkald til vores partnere

Vores værdier

 • We fight together: food waste is a big beast to fight. We can do it if we fight together as Waste Warriors with no ego. We believe in a #oneteam
 • We raise the bar: we always push for more. We work smart, smash barriers and elevate one another
 • We keep it simple: our ambitions are bold but our solutions are simple
 • We build a legacy: we’re proud of the change we’re driving
 • We care: we always look out for each other. Caring is also about the way we do business. We do the right thing

Hvad kan vi tilbyde?

En sjælden mulighed for at være med til at ændre verden sammen med 700+ andre talentfulde og engagerede kollegaer i 15 lande.

Samtidig bliver du en del af et stærkt og passioneret team og får mulighed for at bygge på egne ideer sammen med dit team.

Hvad så nu?

Send os dit CV og din ansøgning på dansk og fortæl os, hvorfor du er det perfekte match til stillingen i Too Good To Go.

Vi elsker videoer, så send os gerne et link, hvis du vil fortælle mere om dig selv.

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, så snart vi har fundet den rette.

Bemærk at vi kun accepterer ansøgninger, der kommer ind gennem vores rekrutteringsplatform. Ingen ansøgninger eller CV vil blive modtaget og accepteret over mail.