Junior graphic designer

Amsterdam, Netherlands

Too Good To Go is verkozen als meest inspirerende bedrijf van 2019 in Nederland.

Heb jij een passie voor marketing in de breedste zin van het woord? En bestaat jouw portfolio uit allerlei creatieve merkuitingen? Ben je nauwkeurig in dtp-werk? En is voedselverspilling tegengaan iets wat je in elke visuele uiting op een toegankelijke manier wil laten terugkomen? Dan ben jij wellicht de nieuwe Marketing Waste Warrior die we zoeken!

Wij dromen van een wereld zonder voedselverspilling en proberen dit vanuit onze marketing afdeling vaak op een zo creatief & prikkelende manier over te brengen. Wellicht dat je al eens een raamsticker of presentatie van ons hebt gezien, maar we draaien onze hand er ook niet voor om om een eigen escape room, de Rescue Room, te ontwikkelen, ontwerpen en tot leven te wekken.

Als junior grafisch ontwerper breng je onze creatieve concepten tot leven. Je bent verantwoordelijk voor visuele uitingen zoals posters, banners, social media posts, presentaties en testimonial videos. Je hebt praktische design skills en je gaat uitvoerend te werk. Je bent in staat om kritisch naar de opdrachten en je eigen werk te kijken en denkt mee over de invulling van de visuele uitwerkingen. Je kunt goed binnen de huisstijl ontwerpen en je bent ook scherp op wat het doel van de uiting is. Daarbij houd je altijd focus op onze missie.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

De ene keer maak je digitaal werk en de andere keer drukwerk. Voor beiden weet je precies hoe je het technisch goed moet aanleveren zodat alles er altijd perfect uit komt te zien. Daarbij werk je als een pro met de Adobe Creative Cloud programma’s.

Als Junior Graphic Designer ben je dus echt een aanpakker. Ook ga je af en toe op pad te gaan om bijvoorbeeld mooi beeldmateriaal een van onze aangesloten partners te maken, promotiemateriaal uit te zoeken of om drukwerk te coördineren samen met de drukker.

Requirements

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde MBO/HBO Graphic Design of Multimedia Design opleiding;
 • Je bent een junior / starter;
 • Hebt actuele kennis en ervaring met grafische drukprocessen;
 • Je bent een pro in het werken met Indesign, Photoshop, Illustrator en een video editor (zoals Premiere Pro of After Effects);
 • Je kan goed werken met deadlines en je bent flexibel ingesteld;
 • Fotografie en filmskills zijn een pre;
 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels (beide talen een must!);
 • Je woont in Amsterdam of omgeving;
 • Ten slotte ben je onze ambassadeur: je hebt sterke affiniteit met het tegengaan van voedselverspilling, je draagt onze filosofie en het merk enthousiast uit en je wilt iedereen in het team en daarbuiten meekrijgen in de strijd tegen voedselverspilling

Benefits

Wat bieden wij?

 • De ultieme kans om je creatieve skills in te zetten voor een scale-up met een sterke missie, vol passie en met de ambitie om de wereld te verbeteren (en ja, dat menen we echt);
 • Een baan waarbij je iets kunt bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling (let’s save the world!);
 • De kans om te werken in een internationaal team, met kantoren in 13 landen (en groeiende);
 • Een jong & energiek team dat ervoor zorgt dat geen enkele dag hetzelfde is;
 • Een centraal en bruisend kantoor (mét dakterras!) in het centrum van Amsterdam!


Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Solliciteer snel via de link hieronder met CV + motivatiebrief (ja, die lezen we zeker!) en wie weet word jij de Junior Graphic Designer in ons team van Waste Warriors!

Werktijden: full-time, 40u p.w.

Start datum: The sooner the better!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld