Customer Success Warrior - part-time/student job

Amsterdam, Netherlands

Wist je dat 30% van al het geproduceerde voedsel wordt weggegooid? Zonde! Wij brengen hier verandering in.

Too Good To Go is een snelgroeiende Deense start-up en momenteel de wereldleider op het gebied van voedselverspilling in het ‘business-to-consumer’ segment. Precies een jaar geleden zijn we ook in Nederland van start gegaan en dit gaat hard. Daarom breiden wij ons team van Customer Success Warriors uit!

Zit klantvriendelijkheid in jouw bloed? Heb je een passie voor duurzaamheid? En krijg jij energie van het oplossen van problemen? Lees dan snel verder, want het kan zomaar zijn dat jij degene bent die we zoeken om samen de wereld een stukje beter te maken!

Wat wordt er van je verwacht in deze rol?

Als een Customer Success Warrior heb je contact met zowel onze consumenten als onze partners. Met jouw enthousiasme, klantgerichtheid en skills om zowel grote als kleine problemen onder controle te krijgen, sta je klaar om iedereen te woord te staan. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Momenteel bestaat ons team uit 3 andere success-helden en we breiden de komende tijd flink uit.

Deze part-time baan is een combinatie van het uitvoeren en ondersteunen bij hands-on taken in het Customer Success & Account Management team, waarbij je het contact onderhoudt met zowel onze partners (winkel eigenaren) als consumenten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gebruikers om te helpen, ondersteunen en te luisteren naar hun Too Good To Go avonturen. Daarnaast ben je de vraagbaak en specialist voor onze partners voor het geval er vragen zijn of wanneer we de samenwerking kunnen verbeteren. De vragen komen veelal per mail binnen, maar beantwoorden we ook telefonisch. Uiteraard dien je daar ook zelf pro-actief de telefoon voor te pakken. De indeling van je werktijd is flexibel en je bent bereid om in drukke tijden wat meer te werken.

Requirements

Wat vragen we van jou?

 • Gepassioneerd over het onderwerp voedselverspilling;
 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels (beide talen een must!);
 • Een proactieve, zelfstandige hands-on mentaliteit en niet bang om de telefoon te pakken;
 • Je woont in Amsterdam of omgeving;
 • Je vindt het leuk om met mensen te werken en met iedereen in contact te zijn via telefoon, mail, chat of sociale media;
 • Je hebt een gestructureerde en gefocuste houding; hier moet je echt prioriteiten kunnen stellen! We zijn een snelgroeiend bedrijf en alles ontwikkelt snel en continu. Daar moet je van houden 😊;
 • Je bent onze ambassadeur: je draagt onze filosofie en het merk enthousiast uit naar onze klanten en partners;
 • Ten slotte ben je bereid om eventueel in het weekend ook een aantal uur beschikbaar te zijn om vanuit huis de meest prangende vragen te beantwoorden (reken op zo’n 1 tot 5 uur). De overige uren werk je vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam zodat je direct alle nieuwe updates meekrijgt en je echt een onderdeel van ons team van Waste Warriors wordt!

Benefits

Wat bieden wij?

 • Een parttime baan in een start-up bedrijf met een sterke missie, vol passie en met de ambitie om de wereld te verbeteren (en ja, dat menen we echt);
 • Een parttime baan waarbij je dus echt iets kan betekenen en bij kan dragen aan het verminderen van voedselverspilling (let’s save the world!);
 • De kans om te werken in een internationaal team, met kantoren in 9 landen (en groeiende);
 • Een centraal en bruisend kantoor naast Amsterdam CS;
 • Een plek om het beste uit jezelf te halen!


Wil jij deel uitmaken van iets groots en herken je jezelf in bovenstaande punten, solliciteer dan snel via de link hieronder met CV + duidelijke motivatie en we nemen contact met je op!

Werktijden: samen vast te stellen (waarschijnlijk +/- 20u p.w.)

Start datum: We hebben genoeg te doen, dus ‘the sooner the better!’

Let op: je kunt zowel in het Nederlands als Engels solliciteren, maar aangezien wij momenteel vooral contact hebben met Nederlands sprekende klanten of partners is het vloeiend Nederlands kunnen spreken een vereiste voor deze baan.

Interessante baan, maar op zoek naar een stage? Dat kan ook bij ons! Houd er wel rekening mee dat we je hulp nodig hebben bij onze dagelijkse operatie, dus een 40-uur durend studieproject bij ons uitvoeren is op dit moment helaas niet mogelijk.