Customer Success Specialist (16-24u p.w.)

Amsterdam, Netherlands

Wist je dat een derde van al het geproduceerde voedsel wordt weggegooid? Zonde! Wij brengen hier verandering in.

Ben je klantvriendelijk en service gericht? Heb je een passie voor duurzaamheid en krijg jij energie van het oplossen van problemen? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel onze nieuwe Customer Success Specialist!

Too Good To Go is een snelgroeiende Deense scale-up en momenteel in het ‘business-to-consumer’ segment de wereldleider in de strijd tegen voedselverspilling. Sinds januari 2018 zijn we ook in Nederland actief en het is een enorm succes. Daarom breiden wij ons Succes team uit met nieuwe Customer Succes Specialists. Het Success team bestaat momenteel al uit meerdere helden en hopelijk ben jij hier snel ook onderdeel van!

Wat wordt er van je verwacht in deze rol?

Als Customer Success Specialist sta jij onze consumenten te woord met jouw enthousiasme, klantgerichtheid en skills om zowel grote als kleine problemen onder controle te krijgen. Het Success team van Too Good To Go onderhoudt contact met zowel onze partners (winkel eigenaren) als consumenten (gebruikers). Jij bent met name het eerste aanspreekpunt voor onze gebruikers bij al hun vragen, complimenten, verbeterpunten en opmerkingen tijdens hun Too Good To Go avonturen. De vragen en opmerkingen komen veelal per mail binnen, maar beantwoorden we ook telefonisch of bijvoorbeeld via social media.

Requirements

Wat vragen we van jou?

 • Je bent gepassioneerd over het terugdringen van voedselverspilling;
 • Je bent minimaal 16u p.w. beschikbaar, met name in de avonduren en weekenden;
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels (beide talen een must!);
 • Je hebt een proactieve, zelfstandige hands-on mentaliteit en je bent niet bang om de telefoon op te pakken;
 • Je woont in Amsterdam of omgeving;
 • Je vindt het leuk om met mensen te werken en met iedereen in contact te zijn via telefoon, mail, chat of sociale media;
 • Je hebt een gestructureerde en gefocuste houding; hier moet je echt prioriteiten kunnen stellen! We zijn een snelgroeiend bedrijf en alles ontwikkelt snel en continu. Daar moet je van houden 😊;
 • Je bent onze ambassadeur: je draagt onze filosofie en het merk enthousiast uit naar onze klanten en partners.

Benefits

Wat bieden wij?

 • Een flexibele parttime baan in een scale-up bedrijf met een sterke missie, vol passie en met de ambitie om de wereld te verbeteren (en ja, dat menen we echt);
 • Een bijbaan waarbij je dus echt iets kan betekenen en bij kan dragen aan het verminderen van voedselverspilling (let’s save the world!)
 • De kans om te werken in een internationaal team, met kantoren in 13 landen (en groeiende);
 • Een centraal en bruisend kantoor in het centrum van Amsterdam (met dakterras!);
 • Een plek om het beste uit jezelf te halen!


Wil jij deel uitmaken van iets groots en herken je jezelf in bovenstaande punten, solliciteer dan snel via de link hieronder met CV + duidelijke motivatie en we nemen contact met je op!

Werktijden: 16-24 uur per week, vooral in de avonduren en weekenden.

Start datum: We hebben genoeg te doen, dus ‘the sooner the better!’

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.